stories - News

Met bildt. blijven we steeds verder bouwen aan de stad. Op deze pagina geven we een update over het nieuws, heet van de naald. Zo bent u steeds op de hoogte waar bildt. bouwt.

De werf van de uitbreiding voor basisschool De Brug in Roeselare is bijna klaar!

  • In samenwerking met ontwikkelaar Atavus, wonnen we de wedstrijd voor de herontwikkeling van de voormalige B-post-site in Oostkamp! More soon...

  • Kosmos: bildt begeleidt het erfgoeddossier en tekent voor de nieuwbouwuitbreiding van deze iconische plek. Het dossier werd beloond met een belangrijke subsidie vanuit Erfgoed Vlaanderen.

  • bildt. heeft, samen met TEAM V architectuur uit Amsterdam, de wedstrijd voor de nieuwe VDAB mastercampus in Roeselare gewonnen. Samen met Alheembouw en Cordeel gaan we voluit voor deze design-and-build. De vergunning werd intussen ingediend!

  • Karmel: de werf voor de herbestemming van het voormalige klooster Karmelietessen in Brugge is volop aan de gang. bildt. maakte het ontwerp en B-Juxta architecten volgt de werken op de voet!

  • We have a winner! In Hamme worden, binnen een masterplan van Blauwdruk Stedenbouw, sociale woningen gebouwd. bildt. kwam als winnaar uit de wedstrijdprocedure en gaat na de zomervakantie aan de slag met het voorontwerp.

>

Jobs